Wednesday, January 6, 2010

kurang kan dating, banyakkan joging -- motto hidup kami :D

tah kenapa tah. lepas je abes majlis aritu, hoh, asek rase laaaaaaapar je memanjang. hahaha. nak kate nak peot, takkk..

tapi yang pelik, aku rase aku makan sangat banyak setiap hari tapi badan rase ringan. aikkkkk?? pelik kan kan kan :D

tapi kalo snap gambar memang nampak besar tapi badan rase ringan. eh??? adakah lemak2 die tengah mengalami proses menjadi belon before jadi lemak tepu?? hahahaha

azam kami suami isteri eh tak tak.. azam kami tunang tunang.. ehhhh ape eh istilah kami ni? ahh sebut bakal suami isteri sudahhh ;p azam kami husband to be and wife to be tahun ini ialah kurang kan dating, banyakkan joging.

okay tak ? =D

bakal suami ku asek sebut nak g gym dari hari isnin hari tu tapi di postpone ke selasa pastu postpone ke hari ni and nowwwwwww postpone ke esok la plak. hahahha. sabarrrrr je lah ;p

tapi takpe, sebab bakal isteri pon kemain hebat melantak skang. hikhik. nex week kite stat betul2 la ye syg.. hee ;)

aku tak mau kembali ke berat yang ini okay~~ mase ni 62.6 kg kuh kuh kuh


3 comments:

arryani said...

Kalo jmpa slalu nnti...slalu gaduh2...hehehe

dd dudu said...

kof kof tersedak tengok pompuan cun sebelah hang ;p

mun-e said...

kak arryani: sy lain.. kalo x salu jumpe laaagi gadoh :D

dd: nape tersedak? ;p