Thursday, January 28, 2010

KIV


ade orang nak add aku kat facebook. tapi aku malas nak approve =p sebabnya... tet tet tet haha. takde sebab pon malas je =p

jahat tak kalo aku nak wat2 tak nampak je sampai pintu hati dah terbukak baru nak approve? which is aku tak tau bila pintu hati nak terbukak kan? tah2 esok tah2 sebulan, tah2 3 bulan hahaha

takpe lah. pasal facebook jer bukan ape2 ponnn

tah2 orang lain pon penah pikir macam ni bila aku add die kan kan? kuikui. tapi aku tau, memang ade. hehe. takpeee i dont mind at all lah. (yeke?) ;p


3 comments:

~ ReD ~ said...

linda kalau org tu linda x kenai.. linda terus ignore jer..x fikir banyak dah! hanya kenalan linda jer yang ada dlm FB tu ...;)

Mia-Ina said...

mia tak nak add ke di FB for ur fren list...huhu..

dd dudu said...

slalu gak buat, tapi ending nye aku klik button "ignore"

heheheheh so jawapannye, xjahat pun ;P suke ati fesbuk kite la, keh keh