Thursday, January 28, 2010

jumaat ni nak ezzan nak dtg rumah yay! =p


motif letak gambar yang tangkap-gambar-sendiri lalu letak banyak2??? =D

ngantuk sebenanye ni.. hari ni nak tido awal. sebab dah 3malam berturut2 tido lewat huhu. okay nak g lompat atas katil dah. hehe. bye!

eh gambar2 tu sebenanye snap banyak2 dengan posisi berbeza sebab nak send ke RR kah kah kah. dulu2 kann tak silap aku ade sorang kawan aku ni (takmo sebut name takut kena marah =p) salu buat gitu dan aku time tu macam 'errrrr kenapa nak begitu...?'

tapi takpe sekarang aku dah faham dah. hahahaha.

hadoiii awat gedik sangat ni? -.-"

p/s: tetiba saje nk wat entry auto published =p


No comments: