Friday, January 29, 2010

it's a friday.



sekarang kan aku dalam proses masih lagi membace buku2 oracle. ohhh~ sangat menyiksakan eh tak tak sangat membantu menambah ilmu cewah

banyak yang tak tau kire dah consider tau la sikit2 huhu

skarang time study kalo ngantuk ku layan radio hot fm. takpon lagu2 lama dalam hp tu. aritu ltk dlm fesbuk status "thinking of giving myself a reward sebab dapat keja baru.. nak beli apa ya?" fir kate beli la baju..

baju??? no no no boring ah baju =p

im thinking of buying a gadget *wink* tapi rahsiaaa dah beli baru cakap :D

tapi lambat lagi kot.. keh keh

so sementara tu layan je la lagu dengan hp antik ku ini =p masalahnya bukan hp saja yang antik, earphone nya jugak pon antik! keh keh keh

sangat antik sampai terpakse selotep sane sini kahkah. sebab cemane tah tetiba kabel die dah terabak2 huhu

ngadu2 kat RR lalu selasa lepas kami pon terkedek2 2 orang pegi ke PC hehe.

tadaaaaaa~~ my fiance dah gantikan dengan yang baru ^^ tp ini bukan lah ori punye pon keh keh. beli murah2 sudahhhhh =p nanti kan nak pakai 'gadget' baru cewah! =D

thanx my hunny bunny ^^

selingan 1 : alat2 tulis company kasi. canggihnyaaa sbb dapat pensel nip keh keh.

selingan 2 : camni la meja kerja baru ku tapi ni jiran ku punye lah. so setiap tempat die macam ade 4 orang gitu. tengah2 tu dipisahkan oleh jalan. hehe.


2 comments:

arryani said...

Waaa...dapat gak yg baru ek..aagagag//

Akak punyer..dah buleh masuk muzium tau.aagaga. lagik la klasik..

Riezal aka Rezdrake said...

amboii ceria sungguh skang sejak bergelar tunangan org.. hehe.. bila langsung..?