Tuesday, January 5, 2010

ingtkan ade ape la ngan 5jan2010.. ceh!


hehe. 2nd day better dari smalam. tak lah penat sangat. kat ofis baru ni, untuk new employee, seniors akan teman makan lunch kat area2 ofis tu for the whole first week. comel tak? :p sambil2 tu dorang tunjuk kat mane bank, post office suma2 kemudahan tu lah. hehe.

so far, semua orang sangat OK. salu senyum, tegur.. bagus.. so far semua semua pon OK lah before dapat task lagi ni =D dah dapat task, baru la kite tido malam sambil termimpi2kan kerja. hahahahha.

ceh ni dah macam laporan LI je ni hari2 nak dok update pasal kerja :D tapi rerupenya (singkatan untuk rupa-rupanya :p) ex-colleagues dok bace blog aku tauu nak tau perkembangan terbaru katenya hehe.

cakap je la rindu kat aku. wakakakakiukikukiukiu (gelak huduh) =D

ehem. ofis baru ni ade tea lady okay. sila jeles! cehhh nampak sgt mangse tak penah kerja kat tempat ade tea lady jadi sangat jakun sampai air teh panas tea lady buat pon die nak snap gambar. hahahahahaha.

maafkan kejakunan perempuan ini ya. haihhhh~
(-,-")

p/s: tajuk entry ni hanya aku dan *** saja yang faham. hahah :p