Tuesday, January 26, 2010

hrp2 lps kawen nanti akan teruskan rutin ini jgk =)


ktorg skang kan dah 2 minggu bturut2 jog kat ttwangsa pagi ahad. mula2 dengan RR jer pastu last week along ku join sekali. oh memang nak jadikan ia rutin tetap hari ahad. kalo xde halangan pa pe la.. hehe

lepas jog, ktorg breakfast kat NZ.. brekfast ringan2 je =p

menu kegemaranku sekarang : set roti bakar + telur setengah masak nyum nyum

abaikan muka perempuan yang berminyak itu =p roti bakar cicah telur setengah masak perghhhhh terbaik wok! =p

bace pasal ape tu encik abang? hehe


okay, itu sahaja =D


2 comments:

Mia-Ina said...

mia pun harap2 lps kawin akan teruskan rutin diet mcm biasa..tp weekend selalu kantoi.,..hehe

Kaseh NazLieza said...

bdn comel lote leh la mkn telur stgh masak..ehehehe