Tuesday, January 26, 2010

hari ini..........


genap sebulan saya menjadi tunangan rizal ridzuan bin abd hadi. keh keh keh. over tak kalo ni pon nak celebrate?? =))

so.. soalannya.. bape kali dah gado dalam mase sebulan ni? hikhikhik. okay tak yah jawab. tetttt =p eh mane ade gadooo. muncung2 mulut jer ;D tiap kali muncung mulut mesti RR tunjuk tangan buat aksi nak gunting mulut hahahaha. amboi encekkkk sejak dapat lesen jadi tunang ni, biase die ya nak gunting mulut kite =p

Tuhan, Kau satu kan lah ikatan kami ini ke suatu ikatan yang sah.. jangan lah Kau pisahkan kami sebelum tiba waktu itu Ya Allah.. hambaMu ini merayu kepadaMu.. amin ya rabbal 'a lamin


my RR, i luv u soooo much. u knew that, right? =)


7 comments:

azira-EIJI said...

mun-e, jgn gado2.. xcomey.. tapi gambar ko tu mmg comey.. ahakz..
semoga ikatan korg kukuh bukan saja kejinjang pelamin, tetapi hingga ke akhir hayat... Aminn...

Mia-Ina said...

jgn gaduh2x mun,,,hehe..darah manis g nie...tp biasalah ikatan mana xde dugaan kan..tp,mia kan mun...susah nk gaduh sbb mgkn kami x nah dating seumur hidup kami...& selalu adegan merajuk je...haha...pepun utk muni & rizal...jaga ikatan baik2 k

mun-e said...

azira & mia:- hahaha. biase lah. gado takat muncung2 mulut je selalu hikhikhik

surney hasniey said...

nanti kalo mulut kena gunting...caner nak lipstick masa bersanding... ;p

mun-e said...

wah lenkali leh cakap camni kat die ni =p gud idea hasni =D

khaiza said...

bila nak kawin murni? hehehe..semoga berbahagia ke akhir hayat..

mun-e said...

macih.. insyaAllah nex year ;)