Tuesday, January 19, 2010

dlm hidup ni.. akan tiba mase2nya apabila tiba2 kite rase segalanya susah.. dan menyakitkan


hari ni aku sedih sebab 2 perkara.

1. ex-colleague yang dulu meja die betul2 sebelah meja aku.. since before aku kuar dari company tu lagi die dah mula tak datang kerja.. sebab die sakit.

mula2 ingat die sakit biase jer. sebab die memang ade penyakit pon, hypertension. tapi sekarang, die kat ICU, tapi bukan sebab hyperternsion tapi sebab penyakit lain.

aku sedih untuk die. sedih untuk family die. sedih untuk gf die. mari kite doa kan die same2 sembuh ya. :(

2. aku tak tau patut tulis kat sini ke tak kesedihan yang ke2 ni. but then benda ni dari smalam lagi aku dah rase. aku sedih sangat sampai tak mampu nak marah.. tapi ia buat aku sakit sangat sangat..


astagfirullah al azim.......
astagfirullah al azim.......


2 comments:

Mia-Ina said...

saya juga pesakit...saya juga merasa apa yg dirasa...usah biar kepahitan menguasai diri...masukkan rasa positif di sebaliknya wp kepahitan tu ada, dugaan ada dimana2 je...hanya kite sbg hamba-Nya yg menghitung setiap hikmah kejadian-Nya

mun-e said...

huhuhu thanx kak mia :)