Sunday, January 24, 2010

baru balik dari jog hehe


baru balik dari jog kat titiwangsa .. bersama my fiance dan.. dan kakakku along!! =D

memang best jog kat titiwangsa compare to taman metropolitan kepong sebab kat ttwangsa semua datang memang semua nak jog. so kita rase cam semangat jer. even lari tertempang2 pon macam tak malu sebab semua orang pon sama jer =D

kalo kat kepong tu ngan orang naik motor lah cam jakun nak buat2 willy atas motor la (willy merujuk perbuatan baring2 atas motor :p tak tau sebut die apa ;D) sangat mengganggu. elooooo ni tempat joging ko nak naik motor pergi lah jalan raya budusssss =p

ish ish tunang sape la ni cakap tak sopan ni =p

okay lah. petang ni plan lain pulakkkkk hehehe. oh ya impian nak buat 2 round tu tak berjaya lah =D tadi buat 1.5 round jer kekeke. takpe takpe nex week ade lagi hehe

till then, chiaow!! ;)


2 comments:

Mia-Ina said...

yg penting buat & dpt jumpa cik abg tunang..wah, seronoknya mun...mia pun setahun sekali je dpt jumpa tunang...huhuhu

mun-e said...

laaa yeke. kite leh jumpe 2-3 kali seminggu hikhik :p