Tuesday, December 1, 2009

time to say congratulation muni!!!!!!!!!! =D

Daisypath Wedding tickers


macam biase.. bermulalah sessi pakse2 orang untuk same hepi dengan die =D cepat say congratz! sape tak say congratz, aku tak sayang die =p



14 comments:

dd dudu said...

baiklah :n
congratulation muni ;n

muahahhaaa

ReD said...

WAAAAHHH! KAK MUNI DAH NAK BERTUNANG LAA.. CONGRATZZ...HIKS ;P

AiMiE HaRmELiA said...

haha..congrats yee

khaiza said...

wah,dah nak bertunang..congrats lah

fir said...

waahhh dah nak bertunang ke? congratssss jugak lahhhhhhhh

whooz said...

wahh tetiba je nih :P
tapi memang dah bau2 pun..hahahhahha

congratssss :D

Riezal aka Rezdrake said...

nak congrats apa ni..? mun-e naik seinci lagi..? .. abe RR dah propose ..? . Mun-e nak bertunang..?

cukup umur ke tak ni.. ? ragu2 ni..

hahaha jgn mareeee..

tolong send email kat abe rezal

rezdrake@yahoo.com

nak jemput ke kenduri di penang.. nak bagi auraaaa skit :)

~* chirpy_chummy *~ said...

perghhh..muniiiiiiiiiii!!!! ko nk tunang!!! congr8 dear...wuhuuuuu..beshnyeeeeeeee....wiwiwi

mun-e said...

tq sume. i luv u all. muahhhhhh :-* hehe

cronyz said...

hah? siyes ke ko nk bertunang? aku x tau pon :(..anywy congratss..

ikhlas dari aku yg x tau pon :D

mun-e said...

xtau tu laa yg bagitau.. pangggggg~~~ :D

:p

w a w a said...

hahaha~
congrats muniiiiii~!!!

ok, NEXT???
sape plak pas nih...msti geng ko gak~

biku said...

tahniah..hoho..nti xlame lg kwnku yg name ** plak. hepi sgguh aku

mun-e said...

tq tq.. nanti kasi hadiah yaaa ;p