Thursday, December 17, 2009

snow @ pavillion



tekejut pagi ni dapat berita yang menyedihkan pasal sorg kawan course UPM kena stroke dan masuk ke ICU skang ni :( muda lagi dah kena stroke.. korang, tolong doakan ya. name beliau mohd hafiz..

semalam bos belanja ktorg tgk wayang ramai2 kat pavillion.. ceta couples retreat. hoh ceta yang tak sesuai langsung orang tak kawen lagi mcm aku ni g tengok. hoh! merepeksssssss giler. yaksssss! geli! bluerkkkkkk!


cewah over plak :p ktorg nak tgk avatar tapi avatar 11.30 malam baru stat. 3 jam plak tu. haha. kang ramai2 1 team mata lebam g ofis arini :p aku anggap semalam farewell untuk aku jugak lah..

neway, bos aku saaaaangat baik. tak pernah marah aku. malah saaaaalu beking aku. kalo aku ade prob muka sedih sikit, die akan datang tanya. tsk tsk. aritu die penah tanya aku ok ke x hishhh sampai dah bergenang air mata tau :p sebbaik x jatuh :p

u re the most best bos i've ever had! (bos lama dlu pon best jgk..cume ni pompuan kannnn so lebih rase dekat di hati gituuu :p)

bos ko ko ko penah peluk bahu ko macam ni? cehhhhhh ;p

RR jangan jeles yaaa.. kami cuma rakan sekerja. cewah! :p

saya pasti akan rindukan anda semua.. tsk tsk

kanak2 riang bermain FAKE SNOW. haha.

cantik sangat pokok krismas kat pavillion ni.. snap2 gamba ni sementara nak tgu wayang stat :p

comei je tengok wayang ramai2 ngan ofismate :D 1 Malaysia gituuuuu :p

simpan tiket jadi kenangan :p



3 comments:

~ ReD ~ said...

hoho...couple retreat..hihi

mun-e said...

a'aa couples retreat.. huhu

cik EPAL said...

panjangnya tiket.....hehehe...

klik iklan samsung dan mas anda :)