Sunday, December 20, 2009

selamat pengantin baru afni :)


tadi gi wedding kawan sekolah rendah + kawan se Uni ku.. nor afni bte hashim :) eh comei betul lah time gathering sekolah rendah baru2 ni .. kalo nak sebut nama si polan polan mesti siap lengkap dengan nama bapak sekali.. hahah sangat comei dulu time kecik2 masing2 menghafal nama penuh kawan kawan.. good good ;D

majlis nya kat putrajaya.. patutnya nak kejar waktu time pengantin tiba tapiiiiiii aku adalah sangat tak tahan dah dengan keburukan keta sendiri. aritu park kat belakang EPF kena tahi burung.. setompok besar plak tu. hoh. geliiiiii. so gi basuh keta dlu :D

so sampai2 je pengantin dah makan ;p

bergambar bersame2 ngan pengantin ;p wajahnya sama je macam kecik2 dulu :)

pastu gi solat kat masjid besi. eh penat lah masjid tuuu.. macam lum siap sepenuh nya je.. esculator tak jalan lagi so kena naik tangga tinggi. haihhh peluh ;p


tepi tasik plak ;p

gambar belakang plak =D

eh.. gambar pengantin 1 je gambar watak tempelan 4??? hahaha. alaa macam tak biase ;p okaylah nak gi buat sumtingggggg :D


2 comments:

circleinspoon said...

wuuuii...majelis kau bile ah?gudluk2

mun-e said...

hihihi. tgk la kat ticker tu ;p