Sunday, December 6, 2009

saya sudah ada buku log sendiriiiiii =D


memandangkan dah tak lama lagi aku nak ehem ehem kan :p sori suke sangat sebut ehem ehem konon tak bagi nampak obvious la tu haha. yela..ekceli i takmo kecoh2. takut tak jadi. uhuk.

okay.. bila ade urusan2 penting macam gini kan.. yang banyak benda kena buat.. kite kena la ade log book untuk senaraikan suma benda2 kite nak buat and duit yang dah dikeluarkan.. haa penting ni supaya tak terover baget hehe

saya seorang yang agak konvensional lah bab2 ni.. walaupun seorang java developer yg sah2 sume benda pon die type dalam pc je kan ;p tapi bab2 ni rase guna buku lebih praktikal gitu.. senangggg pas2 beli catat. nak beli barang pon bole bawak buku ni. bole refer. kalo tulis dalam kertas kang takut hilang.

di samping tu.. siap tampal resit skali tuuu haha. ni sume kenangan pon ade lah kan. nanti time tua2 leh tengok balik ;p

okay takmo bebel panjang :D macam biase kalo entry nak show off memang mukadimah die panjang berjelaaaa jelaaaa hikhik

tadaaaaa~~ :D kali ni lukisan ni lukis RR tinggi dari ku sebab die tak puas hati b4 ni aku lukis die same tinggi ngan aku hahaha :p comei la RR ni tu pon nak tak puas hati. eh. ok bole skip kalo dah rase ayat gedik2 :D

contoh isi di dalam :p tapi alaaa resit2 yang lain sume dah ilang.. nasib baik masih ingat lagi harga2 nya huhu..

bila tengah syok2 buat keja memang tak sah kalo tetiba ade gangguan budak kecik ni. hish sabar je la haku...
**baru pasan cik tahi tengah terbalik :D**

okay itu saja :D

p/s: sentiasa ingt pesanan fir iaitu "persiapan majlis2 tunang ngan nikah sume ni kena buat ngan hepiiii sebab ni majlis untuk kite bukan untuk orang lain ponn.. so jangan stress2"

thanx firrrrrr ;)



9 comments:

azira-EIJI said...

cikgu murni...(macam labu labi lak)

pandai hang buat buku eh.. ada lukis2 gitu..

tarikh yg kosong lagi tu klw dah berisi, kasi tau haaa.....

mun-e said...

chegu azira... hehe

ini namenya cikgu tadika haha. insyaAllah tarikh yang kosong lagi tu bile terisi, akan jemput punye... hehehe

ReD said...

bagus la cara ni muni.. x kisah la cara konvensional ker kontroversi ker.. yg penting x miss benda2 yang sepatutnya...;)

ije said...

oyeah!! kalo buku log tu x cukup muka surat, tampal kat belakang tau. wat cam buku latihan matematik masa sekolah dulu2. =)

comei si tahi tu. pinky!

anyway, good luck kak mun-e!

mun-e said...

Red:- hehe. betul2. yang penting tak miss ape2 yg patut kena buat tapi syarat utama mestilah ingt dah ade buku log ni hahaha

ije:- uiks lama x nampak ;p ok2 kalo dah penuh kite kasi tampal kat belakang haha. thanx ije! ;)

fir said...

terharu aku.. sob sob..sob..sob..

wahh bestnya ada buku log..nnti bole tnjuk kat anak2...

tggl berapa ari je... smoga berjalan dgn lncar ..amin..

bunga kat tgn tu aku sponsor tau..apa ntah ke namanya..kekeke

mun-e said...

hand bouquet =p macih2 hihi. smalam dah tnjuk buku tu kat rizal dah. heheheeheeeeee

fir said...

msti dia puas ati ko lukis dia tinggi..heeeeeee

mun-e said...

hehe. muka die tersenyum terharu smalam ;p