Wednesday, December 30, 2009

.......sad mood ;'(


hmmmmm. dah kemas barang2. esok tgl backup emel2 penting je.

macam tak caya. selama ni aku dok say bye bye kat orang yang pegi. tapi kali ni turn aku pulak untuk pergi. dulu aku selalu fikir, jadi orang yang ditinggalkan merupakan perkara yang tersedih.. orang yang meninggalkan die tak sedih.

tapi aku silap.

aku sedih............ sedih sangat......


7 comments:

dd dudu said...

muni, nanti slalu laa buat2 pegi Hospital Besar, bole babai2 dorang melalui tingkap hehehe

mun-e said...

tah ade mase tah tidak nak kuar2 time ofis.. hukhuk

dd dudu said...

heee memain jek arr ;p jauh pun~ hew

mun-e said...

oh ko memain je ke. ingt kasi cadangan betul2 tadi.

uh aku sangat sedihhh sampai gurauan pon dah xkenal dah ;(

:p

khaiza said...

murni dpt keja baru ke? jgn sedih2..

mun-e said...

a'a.. sedih.. dh 2 tahun 2 bulan kat sini.. akhirnya pergi jua~ huhu

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

Alaaa apsal la ko nak sedih2... ala biasa la tuh...pindah2 tempat keje nih..nak2 pekerja swasta mcam kita semua nih! kene la happy...pindah tempat keje maknanya gaji pun naik...cabaran lagi tough....lagi banyak makan... lagi happyy.... gelak guling2 sbb dapat kawan baru...hahahahah....