Thursday, December 10, 2009

lepas ni farewell sapa plak ek.. :p


ngantuknyaaaaa..huhu ni sume sebab makan lunch banyak td.. td makan ramai2 sebab ofismate ktorg, cik puan fir ;p esok die last day keja kat sini.

esok ade makan2 untuk 1 ofis..so arini makan2 sesame ktorg je la.. sume girls je pegi, boys x pegi. sombong itu budak2 boys.. takpe.. jangan kawan dorang haha


the food..

suka gambar ni.. sebab terang dan nyata ktorg makan kat SR haha

fir..firr.. pegang la kek ni ;D

eh..nak jugak nak jugak pegang kek ... PANGGG~~ ;D


ok. tamat di sini. sebab. saya mengantuk ngeh ngeh ngeh.


3 comments:

dd dudu said...

ups munii, ternampak watermark ko yang first tu pandangdengamatahati ;p

denga? denga?

;P

mun-e said...

eh hahahaha takpela ;p bukan leh click kat link tu ponn.. hehe

fir said...

royalti gmbr saya mana meh? hihihi