Tuesday, December 29, 2009

lagi 3 hari


ive just received a call from my new company. told me where and when should i report to on next week.

ahhh. a bit nervous. yet soooo excited. there will be 6 new staffs including me and the HR told me that most of them are fresh graduates but different team.

ahaaaa~

hope everything will doing well. gud luck for me! fuhhhhh

nervousnya sayaaa hihihihi. kena la beli baju baru tantek2 baru lah confident level going up high ;D


7 comments:

Maswani said...

good luck ok..

ciare (^_^)v said...

gudluck! bestnya...nak tuka kompeni jugakkk..tp nak wat camne, current company kasi gaji naik berganda.harus i stay (eventho tertekan)

surney hasniey said...

ko memang tukar kompeni terus eh? igtkan tukar cawangan...emmm,aku pun nak tukar kompeni gak kat terengganu...huhu..tapi ekonomi tengah gawat, susah nak cari keje lain...huhu...

mun-e said...

maswani:- tq kak wani ;)

ciare:- laaa pegi je kalo dah xtahan ;p bos aku offer naik gaji 50% pon aku xmo stay jgk. cehhh berlagak ;p

hasni:- waaa besarnya company ni nak ade branch2 hikhik. xpelaaa di mane ade kemahuan di situ ade jalan.. cari bsungguh2 ;)

~ ReD ~ said...

gud lux kat tmpt baru ;)

dd dudu said...

waaaa hebatnye ciare dan muni di offer gaji berganda, sob sob xde org nak offer gandaan gaji tuk aku ke (T_T) nangeshhh

mun-e said...

adeeeeeeee.. g tukar company ;p