Thursday, December 10, 2009

jom join Detox plan

oh auch! lepas je aku dah puas melantak makan spagetti meatball kat SR siap buat entry lagi haha tetiba baru aku pasan entry ini

http://booh7979.blogspot.com/2009/12/senarai-perserta-3ddp-3-days-detox-plan.html

OUCHHHHHH!

lupa plak isnin ni nak join Detox program ngeh ngeh ngeh. malunyeeeeeee sebab masuk blog kakak tu ade fren list ade my Detox fren sekaliiiiii yang paling last update tu entry aku pasal makan makan KAH KAH KAH

cemane leh lupa ni isnin ni nak stat detox ni??? huhuhuhuuu

okay. harus beringat esok ni haha. tapi cabaran neh ;p esok ade makan2 ofis. sabtu plak nak g jumpe kawan2 sekolah rendah dekat Carls Jr lagi tu wakakakakka

harus diet sikit ni sebab ahad nak timbang berat. kuikui

sape2 nak join lagi, meh la join. peserta 30 org sahaja.skang baru 16 hehe. jom la joinnnnn. terutama yang asek bising berat badan dah naik tu. hah pe lagi ;p jangan bising2 je tapi action tarak kekeke. jangan marah aaarrr lariiiiiik!!

tapi risau betul. bole ke turun ni.sebab aku nye metabolisme badan rendah huhu. takpe2 cayok!!


No comments: