Wednesday, December 2, 2009

INTAN!!! TINGGALKAN AKU CEMPEDAK GORENGGGGGGG!!!!


pesanan penting untuk adik aku!!

intannnnnnnnnn tinggalkan cempedak goreng yang abg rizal kamu kasi ituuuu =p ko tak tinggalkan untuk akuuuuuu siap!! haha kalo terase nak kena cubitan sengat kakak mu ini berani la tak tinggalkan cempedak goreng untuk akuuuuuuuuuuu =D

meh sini sape nak try =D

haritu time raya haji.. RR bawa balik baaaaaaaaanyak cempedak perak champion woooo dan dokong untuk aku. banyaaakkk gilerrrrrrrr cempedak tu 5 biji pastu dokong sepelastik. aku memang peminat cempedak no 1 okay~~~ kalo terbau dari bilik aku cempedak kat belakang rumah tu jualllll zasss zasss zassssssss capai tudung pegi beli

aritu siap order duluuuuuuu sebab die tak masak lagiiiiiiiiii. pastuuuuuu tetiba baru je nak pegi amek kat gerai tu..tengok2 die dah delivery kat rumah dah. gile special siap delivery okeyyyyy. nampak sangat pembeli tegar cempedak goreng makcik tu. mane tak nya. kalo beli kat situ soalan aku mesti "cempedak tak de ke cik?" jawapan makcik tu "cempedak tak musim la dikkkk" dah hafal dah hehe

jadinyaaaaa kalo adik aku tak tinggal cempedak goreng RR KAIT DAN BUNGKUSKAN SPESEL UNTUK AKU TUUUUUUUU MAU AKU MEROYAN SEBULAN TAU!

hahahahahaha

betapa speselnya cempedak itu =p sebenanye same je ngan cempedak lain tapi sebab RR ku yg kasiiii makaaaaaaaaaaaaa .. faham2 je lah hehehehe malas laaa nak buat ayat yang buat mulut korang terjuih 1 cm kannnn... =D

imej adalah google.. :p [credit]


4 comments:

AiMiE HaRmELiA said...

adoiyaaii..
lapar pulak pagi2 ni..

dd dudu said...

tak pahammm

napeee pesan kat intan
intan kat umah ek?

klu bg time raya haji, kenapa ko x makan lg cempedak itu?
cempedak tu berada di rumah kan? ko kan duduk di rumahh

ho ho hoo

mun-e said...

intan skang tgh cuti. amry pon cuti. jadi dorg ade kat rumah. fhm2 je la kalo org ramai ni kang x pesan kang abes kena kebas huhuhuu

of cosssss kena tgu cempedak tu masak dlu baru bole goreng dd.. ko makan ke cempedak goreng muda? hahaha

dd dudu said...

ooo manelaa kite tauu muda lagi, hihi ;)