Monday, December 28, 2009

gambar2 sekitar majlis


tajuk entry dah macam headline suratkabar metro je ;D

ade orang berminat ke nak tau proses pertunangan ku? haha ;p ala susah nak ceta la.. sebabnya kali ni aku jadi main focus kan... so macam tayang2 diri je hari tu.

jejak kaki ke tanah before majlis stat pon takde. kalo adik aku suh wat itu ini senang jeee.. bagi je alasan "i mana bole buat kerja.. nanti kasar la jari jemari i nak sarung cincin~~~"

ish harap2 belah RR tak bace ni :D

dah tuuuuuu.. takkan la dah baju cantik2 nak pegi angkat meja plak~ cair la mekap i~~~ hahahahaha. ala kasi can laaaaa..sekali seumor hidup je tul x ;p

haish cik fotografer yang cute pegi bercuti di penang ni.. taksabar nak dapat gambar.. sangat sangat tak sabar. sangat sangat sangat tak sabar!!

okay mari bersabar same2 dengan gambar2 ni dulu..

wif kak ina kawan alongku dan baby dia.. name dania.. comeinya daniaaaaaa uh uh

dengan pae poko poko (suka2 ubah nama :D) dan dd dodo dodo hahaha ;p

dengan jijah.. ade baby dalam peyutnya ^^

dengan cik huzz.. ofismate ku :) yang suka panjat2 bukit berlari2 sume ;p

dengan ayuni dan aju.. kwn2 dari sekolah menengah ;) ayuni pon baru bertunang aritu.. time raya tu..


eh. mane gamba2 ngan mak ayah family sume??? tu tunggu cik ezzan photografer kite ;p


11 comments:

khaiza said...

murni lawa lah..hehehe..lain dari yang lain mungkin sebab mekap kut..hehehe..baju pun lawa..

mun-e said...

hehe macihhh. nak contact no kakak mekap tu nanti cakap la. hikhik.

surney hasniey said...

tahniah mune... ;p

cantik (^,^)

mun-e said...

macih hasni ^^

Mia-Ina said...

tahniah mun....lawanya dia

mun-e said...

hehe. tengkiu tengkiuuuuu ^^

pestisid said...

congrats muni!!!

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

mysa said...

hye murni....mai trjmpe blog murni nih..hihih br tau rupe2nye dh tunang... ko sgt cunnnn.. ;)

mun-e said...

ehh maisarah ishak ke ni????

hehe. a'aaa dah sebulan lebih dah. hehe. macih2 ;p

ko dah ade bb ke? hee

mysa said...

hihih..btol..saye maisarah ishak...
my baby on the way.. ;-)