Wednesday, December 23, 2009

CONTEST:pja,belikan saya souvenir Turki!!





dulu2 saya satu sekolah dengan emak saya.. i mean, saya belajar di sekolah itu mak saya mengajar di situ jugak..

dulu2 saya malas jugak sebenarnya.. sian kat mak. penah saya ponteng latihan rumah sukan, saya kena denda.. cikgu tu g kait2kan plak dengan mak saya. padahal takde kaitan ponnnnnn

pastu penah jugak saya tinggalkan buku bawah meja.. pastu kena marah ngan cikgu.. pon kena kaitkan jugak dengan nama mak saya. siap cakap "awak ingt awak anak penyelia petang, saya xbole nak marah??"

hoho~

i guess.. sebab mak saya mengajar same sekolah la..saya amek itu sebagai cabaran untuk belajar bersungguh2 demi nama baik emak saya.. kalo takkk tah mane2 la kedudukan saya sekarang ni.. hukhuk

terima kasih emak, keranamu aku di sini!

***********************************
*********************************

hehe. pija~~ belikan saya souvenir dari turki itu ya!! :p kawan2 yang nak join, leh la click kat banner contest di atas tu ;)

2 comments: