Monday, December 14, 2009

cabaran setengah hari pertama 3DDP


huhu.. terase mencabar jugak lah cabaran ni.. walaupun baru setengah hari haha. sebab apa tau...macam puasa kan, tak payah nak makan langsung

tapi niiii kena follow menu2 yang ada tu yang macam oh mencabarnya

so far, cabaran untuk aku ialah nescafe :D sebab tetiap pagi for sure aku minum secawan white coffee atau nescafe.. jadi bile pagi ni tak dapat ngantuk gileeeeee macam orang gian ke ape tah

serba tak kena. serba kurang huhuhuhuuuu. walaupun pagi tadi dah minum 100% juice tanpe gula lagi tuuu tapi tetap tak sama ah ngan nescafe..

hish kalah perokok tegar aku ni hahahaha

japgi lunch. usah di tanya makan apa :p malam kang baru uplod sume gambar makanan2 ekkkkk hehe

cayok2!


2 comments:

ije said...

cayok2! hahaha

mun-e said...

cayok!! (uuuuu lapar)