Saturday, December 5, 2009

baru balik dari OU =D


cronyz has left a new comment on your post "hari ni besday ayah saya..hihi":

mesti pasni ko up pic2 mkn kan?

salahhhhhhhhhh!! =D haahaha sebab aku tengah tunggu gambar dari camera along aku ;p gambar dari lumix ku tak cantik plak huhuhuuuu..

**tetiba edit entry ni sbb rase cam poyo je buat ayat camtu tadi haha** :p okay abaikan saja lah :D

tadi g OU jumpa ngan pae pupu.. sori tak snap gamba ape pon sebab malasss hehe. oh baru tau ade park kat luar yg bayarannya hanya singgit jer... tapi kalo park dalam pon xlah mahal sangat.. kalo park dr pagi sampai petang pon salu kena 3,4 ringgit jer. murah gile2 kalo compare ngan parking kat time square, mid dan sewaktu dengannya yang kat tengah2 KL tu! =D

jumpe kejap jer.. just lepak2 kat dave's deli.. oh sejak berpakwe (comei je sebut berpakwe :D) muni memang sudah jarang kuar ngan kawan die. adakah semua yang berpasangan memang macam gini??? hohoho...


3 comments:

cronyz said...

heppp..nk ngutuk aku dlm comment je ye..bkn kt posting ko..hehehe

mun-e said...

hahahahaah. saje jeeee :p

arryani said...

msti ayah dia snyum manjang jek ...