Wednesday, December 2, 2009

azam sempena nak ehemm ehemmm =p


hmmmmm. menjelang tak sampai sebulan pon lagi nak ehemmmm ehemmm ni haha. ehemm ehemmm malunya nak sebut :p

so menjelang tak sampai sebulan pon lagi ni. kena la buat check list.. cewah :p eh bukan checklist tapi azam baru.. aku malas nak ceta2 pasal persiapan sume bukan nak kawen pon hikhik. diam2 sudahhhh

azamnya ialah plan untuk tukar style hidup haruslah bermula dari skang. semalam borak2 ngan RR, aku dh mention kat die. stat dari skang kalo kite kuar, takmo lagi makan tempat mahal2. takmo takmo. kite makan kat foodcourt jer.

sebab :- 1. aku nak cut cost. 2. aku nak diet haha.

aku rase duit RR abes kat makanan jer. yelaaaaaaa. sekali makan dekat 60 hengget habes. dah tu gatal2 masuk nandos la black canyon la deli france laaa segala jenis thai laaa penang laa.. eee sejak kenal die la baru aku kenal tempat2 selain mcD dan KFC haha. susah betul kawan ngan food lovers ni =p

alasan die ialah nak bagi yang terbaik. memang laaa terbaikkkk tapiiiiiiii terbaik awk tuuuu buat badan sayaaaa naiiiiik secare terbaikkk jugakkkkkk!!

hahahaahahhaha

abes la kalo die bace ni :p jadi mulai semalam, no more restaurant2 mahal2 tu tahu. sesekali takpeee. setiap kaliiiiiiii tak bole. haishhh susah betul cinta ngan food lovers ni :p

tapi die complain gak cakap "sooo pasni jangan rungut kalo saya asek ajak makan kat mamak je ekkk"

amboiii pandai mengugut dah skang.. dush dushhh :p


4 comments:

ReD said...

hikhik..ye la...betul la..x leh la merungut kalau ajak makan kat kedai mamak.. nak laksanakan azam muni jugak tuh..hikhik

fir said...

apa yang penting kerjasama!!!! (baca ni kna nyanyi ala2 wonderspet tau)hihihi

mun-e said...

Red:- itu la... ayak makan tosei je la nampaknya pasni :p tmpt dating pon dh tukar.. g NZ je pasni hahaha

fir:- wonderpet wonderpet kami datang!! =D

cronyz said...

hehe (tu je aku mmpu komen)