Wednesday, December 9, 2009

annual dinner ofis tahun ni wajib pegi rupenya huhu

apa pandang2? ada hutang? =D

haihh nampaknya kan.. bukan kawan2 je nampak aku salu pegi sogo :p macha tempat parking pon nampak aku!! hahahahaha

tadi uncle tu bagitau die nampak aku kat jalan TAR tapi dalam keta la.. tengah drive.. ayoyoyo mesti die nampak muka buruk aku tengah drive kan =D

takpelahhh.. buruk pon buruk lahhhhhh tsk tsk.. terus berlalu bawa diri makan nasi goreng dekat pantry

okay fineee. gambar buruk memang kena letak kecik2 jerrr =D

gambar semenggah sikit baru letak besar2.. eh eh semenggah ke???? ;p

baru pasan.. dah lame rupenya tak snap gambar time dalam keta hoho.. sudah berubah kah aku? yeah baby, muni sudah dewasa skangggg hikhik. okay lah. merapu sudahhhhh huhuhu


4 comments:

fir said...

mana tau wjib eh? tnya admin eh?

mun-e said...

jy cakap..huhu

ije said...

shopping bj dinner kat sogo gak ke kak mun-e? =)

mun-e said...

dinner ofis ktorg, lepas ofis hour g sane ramai2 haha

so pegi dinner pakai baju keja sajalah =D