Thursday, December 3, 2009

ade jugak org nak kat die ekkkkkkkkk :D


mase kat ofis lama aku dlu.. ade sorang mamat ni suka gile cari gadoh ngan aku. kalo pandang aku pon pandang macam pandang musuh je.. ape ke heee tah

tapi lepas pindah kerja.. ade la baik kejap ngan die. siap die suh aku carikan die awek tu.. tapi kejap je la baiknya.. pastu tetiba angin sawan die muncul. cari pasal balik ngan aku.

malas betul aku nak layan mamat meroyan kuase 12 tu hahaha. aku terus blok YM die dari YM aku. puas hati!!! =D

tapi pagi tadi tetiba die add aku kat fesbuk. before ni sorang ex-collegue aku bagitau yang die mintak address kat fesbuk die. orang mintak add kan. sah2 nak jemput majlis kawen.. eeee sape la yang sudi ngan kawen ngan malaun tu, bisik hati ku =p

tup2 tadi sampai SMS die. hoh. aku dah la save name die as "*** yang jahat"

wakakakakka

c jahat: murni mintak alamat (eeee salam tak apa tak.. )
me: woo.. ingatkan tak sudi jemput aku..
c jahat: arghhh gadoh tetap gadoh...

bole gitu??? hahahahahaha memang sawan apetah la die terkena tu haha. weiii selambe kan aku kutuk die kat sini ahhh biar lahhhh.. jangan nak jadi budak kecik majuk2 kena kutuk plak ekkkk.. tak kose aku nak layan.. haha lagipun ko yang stat cari pasal ngan aku kannnnnnnnn =D

neway, orang jemput datang kenduri kawen kan..insyaAllah kalo tak jauh, aku datang la :p congratz! ade jugak pompuan sudi kawen ngan laki paling kerek kat dunia ni =D mesti kena guna2 pompuan tu wakakakakaka

(raya tahun depan lah aku mintak maaf :p)


7 comments:

Luqman Hakim said...

hahahaha...mcm sengal

mun-e said...

hehehe mmg sengal :p

dd dudu said...

amboi luqman, comment muni nampak haha

napee luqman x comment 'salam kenal'
kui kui


munii!! ganas gilerr entry ko niii ;p terseduk seduk aku bacee ;p

sekali girl yang nak kawen ngn die tu ko kenal hehehhee

mun-e said...

tu la tergezut aku ingt luqman mane la td rupenya ofismate ko hoh umo die baru 23 ke ingt 29 dh :D

dd! kalo ko tau cemane die kerek giler ngan aku.. hoh. baik jgn tanye sampai esok tak abes aku lepas geram kang hahahahaha

ReD said...

haha...jahat muni...kata mamat tu pakai ubat guna2 eh?huhu

mun-e said...

takpeeee mamat tu laaaaaaagi jahat.

(hrp2 aku tak terserempak ngan die kat mane2 pasni ;p)

fir said...

tu la... jahat gila kan..
geram
geram
geram

ada ke patut mamat tu ckp muka aku macam diana danielle

cehh...


wakakakakKA