Thursday, December 17, 2009

3DDP : result tadaaaaaaaa :D


yeah. sudah 4 ari termasuk arini aku berdetox. saje lebih kan sehari ;p neway.. pagi tadi time nak g keja fuh debarnya nak timbang.

2nd day ade pengurangan sebanyak 1.5kg. tapi 3rd day... pengurangannya adalah..

oh! 1kg SAHAJA.. sob sob..

(ya Allah buruk betul la penimbang ni ish ishhhhhhh. tolong la tukar beli penimbang elektronik yg siap ngan ada jisim berat air, kalori burn sume tuuuuu.. pleaseeeeeeeee la.. tak mahal.. 400 ratus jeeee.. 400 rat?? gulp! :p)

so itu lah result penurunan saya setelah detox 3 hari.. 1 kg sahaja :D but okay wuttt.. mase saya stat amek herbalife dlu.. seminggu tau baru turun 1 kg.. ;)

mcm bace kat blog sape tah. betullah detox ni mendisplinkan kita dalam memilih apa yang kita nak makan. yelah 3 ari ni tak sentuh langsung makanan bergoreng.. tadi gi giant lalu kat kedai roti entah apa setan rasuk kot pegi jugak masuk kedai kings tu pastu tengok2 tart telur tetiba rase mcm eeeee lemaknya tak nak lah. hahahaha

berjaya tepis godaan tart telur kesukaan ku :D

so dengan ini, tak dapat lah saya reward spesel dari kak flo yang dah mood krismas tu.. :p takpela. buat ni sume bukan untuk reward semata tapi untuk diri sendiri juga~~ ;)

cayok muni! detox lagi!

3 comments:

NiNie said...

okey la tu mun-e....NiNie pun hanye turun 800g jew... Tahniah ye...usha lagi...sesame la kite....

Mia-Ina said...

wow ni result yg best ni...suke tgk gmbr mun kat sebelah tu...comel...maintain je...berat mun normal kan sekarang?

tahniah & teruskan usaha

mun-e said...

NiNie:- tahniah utk ninie jugak.. mmg nak turun susah tapi nak naik senang je kan? haha

Mia-Ina:- tq.. ;) itu gambar bulan 5 aritu.. berat sama je ngan skang tapi time tu rajin exercise skang dah tak rajin :p tu skang rase badan x fit jee huhu

ssh kan nak menten ni huhu. takpe, takkan give up.