Thursday, November 5, 2009

terrrrrrbeli


baru balik dari lunch kat sogo ngan RR pastu terrrrrrbeli 2 pasang baju - tshirt + kemeja jalan2. RR!!! kenapa tak halang MW??? ceh tetiba tuka nama sendiri jadi MW :p

sape nak beli tshirt murah2 (macam brand googles.. radioactive.. bla bla) harga lepas diskaun 17hengget - 29 hengget, cepat2 pegi tingkat 5 skarang! tadi ingat nak beli untuk along ngan intan sekali tapiiiiiiiii terrrrberkenan ngan kemeja plak. huhu. takpe, nex time lah beli untuk korang hehe. kirim kat RR suh die belikan pon boleeeeee =D

burppp alhamdulillah. kenyangnya makan chicken chop + spaggeti.. makan cilok2 jek. sejak 2 menjak ni tak lalu makan nasi. semalam pakse jugak diri makan nasi tapi errr.. terkeluar balik lah.

pelik betul. orang lain yang join 99 hari tanpa nasi, orang lain yang tak lalu makan nasi. heh.


10 comments:

ciare (^_^)v said...

Mingguan Wanita??? hehehehe

mun-e said...

MW is MurniWati ;p

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

eleh...alasan betui!

faizah said...

wah terus cik MW jadi orang western jer, konpirm tekak mat salleh dah! HEHE

mun-e said...

along:- HEK HEK HEK
faizah :- haha. tak tau la napa minggu ni takde selera kat nasi huhu

AiMiE HaRmELiA said...

best la xde selera makan nasi..kite asyk berselera je.. nasib dapat control sikit. makan sehari sekali je.ok la tu slow2

ije said...

terrbeeeeliiii? mesti RR cakap dalam hati..

'mtk2 MW amik sehelai kat aku.. sehalai pun jadi..'

hahaha. tetibe MW jugak~

Framestone said...

Ade ek...
ala kne tgu gaji dulu baru leh turun Sogo he...23x

www.broframestone.com

ReD said...

muni..ummu nak num fon muni..
die x leh nk bukak blog kat tmpt die so die mintak tlg linda. nti PM linda num hp muni @ LIN_861103@yahoo.com..
ASAP tau!(^_^)

Firdzah said...

jauhnyer nak g sogo...huhu
wah.. bestnyer tmpt keje dekat.. pas kawen nnti, leh lunch sesame setiap hari..