Monday, November 9, 2009

suka la aaron aziz dalam pisau cukur.. hehehe


mmg best sangat MC arini sebab tekak jek yang sakit pas makan ubat 2 round terus rase sehat. agagaga (tiru gelak ije :p)

tambah2 sehat selepas jumpe mr.penawar yang baaaaanyak sangat kerja tapi si sakit tekak ni nak curik jugak sejam masa lepas ofis hour die dengan ajak makan ;p pasni mr.penawar nak tido kat ofis pon boleeee~~ kite curik sejam jek mase ek ek

hehe

emmmm.. sian my mr.penawar.. kehilangan tok nya. mujurrr beliau sempat jaga tok nya. tapi beliau ralat sikit sebab ingatkan tok nya ok, pastu beliau balik la ke bidor tapiiii baru setengah jam sampai dah dapat call tok nya dah takde ;(

mr. penawar.. yang pergi tetap akan pergi sebab ajal maut, jodoh pertemuan..semua telah ditentukan olehNya.

b4 jumpa RR (tuka nama balik :D), aku telah melayan pisau cukur kat times square sorang2. hikhik. bosan duduk rumah.. rase mcm tak sehat kalo terbongkang sahaja depan tv.. ish2 buruknya. sila jangan bayangkan eh ;p

aku rase kan.. kalo RR ade sebelah aku tengok ceta tu mesti setiap 5minit die akan jeling2 kat aku sambil kerut dahi dan cakap "eeeeee" sebab seyes gedik ceta tu. hahahaha. seyes tak sesuai langsung macho man macam RR tengok ceta tu.. hahaha..

tapi aku OK jek.. rase terhibur dan bole la layan sorang2 sebab banyak dialog die best dan tak complicated langsung jadi tak memerlukan orang di sebelah untuk tanya "kenapa jadi mcm tu?? tak faham la" --> kes kalo tengok ceta complicated sangat mudah ilang focus ;p

ok laa ceta tu. tapi takde la tahap suka sangat sampai rase nak gi layan 2,3 kali hehe.

okay ni muka si sakit tekak yang sudah sehat selepas jumpe mr.penawarnyaaaa hehehe :p

p/s: pagi tadi sms bos bgtau mc tapi bos tak reply pon~~ uhuk~~ mesti bos tak caye sebab last month pon aku MC gak.. sakit peyut.. tapi dah doc kasi MC kan, so MC je laaa.. tul x? hehehe


No comments: