Monday, November 23, 2009

sedapnya spaghetti mak masak =D

menu lunch hari ni :)

eh cukup kah dengan spaghetti alfredo apetah ni?

mesti lah tak :D pastu dok rase plak nasi lemak daun pisang free kakak kat atas bagi. hoho. mentang2 la semalam g jumpe member2 lame ramai dok cakap muni dah kurus muni kurusnyaaa ko bantai makan banyak ye muni??? =D

aku bab2 makan banyak ni aku takut ngan sorang je.. iaitu kakak aku sebab die salu sound aku kalo aku makan banyak + nampak badan aku naik sikit. ngeh ngeh ngeh. ampun longggg :p

haishhh~ makin dekat hari, makin banyak makan. haishhh~ eh makin dekat hari apa ni? jeng jeng jeng.. cewah saje bikin kontroveri ala2 melodi gitu. hikhik.

3 comments:

cronyz said...

makin dkt hari? mksudnye pe muni? adakah?????????????

mun-e said...

laju je wartawan melodi ni terjah =D

cronyz said...

tau dah (wat2 tau)