Thursday, November 12, 2009

penat dan serabut


sejak 2 menjak ni.. susah sangat nak tido. kadang 2++ baru dapat lelap.. pulak tu asek terjaga2 jek. pkl 3++ terjaga... pkl 5++ terjaga.. uhuk2

pastu jerawat pon naik sikit2 kat dahi ni. *dah lama gile tak dapat jerawat.. ade la dalam setahun*

pastu rase sangat serabut laaaa skang..sebab tu hal kecik2 aku malas nak layan. malas nak amek port. hal besar2 pon aku tak abes pk lagi ni kan nak pk hal celah GIGI huhu.

yes i know, time2 serabut macam ni kena banyakkan istigfar, bersabar, serahkan semua kepadaNya.

i know u will be fine muni.. i know u can face this..

uuuu rase nak pinjam bahu RR kejap ;(



eh tak bole laaa. dosa.


2 comments:

surney hasniey said...

apa tips ko takde jerawat selama ni ha??muka aku ni asik naik jerawat je..nyampah i..huu..

mun-e said...

tips? hehe. entah. b4 ni aku pakai garnier.

tp skang aku pakai tia amelia.. (baru pakai dlm sebulan ++ )

tp muka aku dr dlu mmg kurg tumbuh jerawat pon kecuali zaman muda2 baru nak up dulu la :D