Monday, November 2, 2009

new desktop background :p


taraaaaaa!! :D


saje buang tebiat letak muka sendiri ngan gaya ala2 gaya guru besar sebagai desktop background laptop ku ;p

pekateeee esok kite try kat pc office plak. agak2 terkejut kejut tak time buat keja tetiba nampak muka sendiri?

HAHAHA. kalo sendiri terkejut ok lagi.. jangan sampai orang lain plak terkujat kat situ sudah lah. kekeke

okay. memang dah takde keja ini budak. pegi tido sekarang!! ye ye~~ baik mem~~ ;p


**lerrr.. bole plak print screen time gadget kat tepi tu dok tuka ke gamba anak dara dan 2 org pakcik plak.. aiseh.. belasah je la malas nak print skali lagi dan uplod baru :p eh tak tak.. yang sebelah i tu my cik abg :p yg hujung skali tu baru betul pakcik haha**


6 comments:

dd dudu said...

opocot terkezut ;p

heee perasaan nye seperti nobita nak cpt siapkan kerja letak frame gambar guru besar die besar2 kat depan, hik terus siap kerja

mun-e said...

hahahah terbayang muka guru besar die tu :D

puk~~~ ;p

faizah said...

wuuu gerun dengan guru besar muni.. terus jadi rajin bekerja.

ciare (^_^)v said...

xcukup skema lg tuu muni..ape kata ko pakai satu suit lengkap mcm guru beso..=D


lalalalala~~

fir said...

skola mana ni mem?

mun-e said...

faizah:- hehe. rajin2!!

ciare:- hihi. takde la suit tu. kena pinjam mak aku la kot :D

fir:- sekolah memandu :D