Wednesday, November 18, 2009

ingt nk try pizza yg baru tu tp last2 amek yg set je la.. jimat :p



pemakan no 1

pemakan no 2 (gamba kecik sebab security.. hahahaha sila pecaya! =p)

pizza kami..

gotchaaa~ tipu jek. kertas jek rupenya hahaha.


okay. tidak lawak.

ni baru betullll. alamak lupe nama nya. ade tropic2 ke ape tah.

ni chicken tuna. ohh i luv tuna! cedappp

pemakan no 2 sebok nak masuk intenet tadi tak dapat. pdn muka ;p

pemakan no 1 sangat kagum dengan apa jua pemakan no 2 buat. tengok, care pemakan no 2 potong pizza pon die nak snap.

oh admire btul care die potong pizza. sangat bergaya.

okay dah. buat keja. =p


5 comments:

dd dudu said...

puk, masa tgk gambar-yg-aku-xtau-itu-tipu tertanya gakkk jari siapaaaaa laa tu~~~ ;n

mun-e said...

hahaahahahha mangse tetipu 1

:'D

cronyz said...

lucu la ko..x g audition raja lawak 4 ke? kompom aku undi ko

mun-e said...

weeeeei ko sorg je kot yg nak undi aku haha.

cop2 betul ke lucu ni? ke memain? cit!

cronyz said...

lucu sgt muni..aku dh nangis ni tahan gelak dpn pc..plz muni, masuk raja lawak 4, mgkin ko permaisuri lawak yg sdg dicari2..huhu