Wednesday, November 4, 2009

geli je dengar lagu kris dayanti yg baru tu. hoh! curang!


pkl 9.13 malam di ofis..

srettt sretttt.. bunyik hp vibrate ;p

mase itu sang gadis tengah sebok memikirkan SQL statement die yang asek errorrrr jek. gigih betul sang gadis tu bace 1 persatu SQL statement tu (dah macam gaya bace shinchan dah *bace ngan tekun*)

tetiba fon berbunyi. oh si jejaka rupenya. sang gadis pon jawab lah tapiiii maklumlah, beliau tengah bz perah otak huhu. lalu beliau cakap sekejap jek dan cepat2 jek memutuskan talian.

"ok la awk. saya tak boleh buat keja sambil cakap ni sebab tengah berfikir. nanti tersilap plak huhu byeee muah", kate sang gadis laju2.

gitu la ayat SERIUSnyaa sang gadis yang konon2 tengah pecah otak tu. :D

tapiiiiiiiiiii.... 5minit kemudiaaaaan..sang gadis terfikir kejap.


**tengah berfikir**



emmm.. cian si jejaka.. kalo sang gadis call si jejaka, tak kesah la dalam waktu apa jua sekali ponnnnn.. even time si jejaka tengah buat keja ponnnn, takde pon si jejaka layan tak layan sang gadis pastu nak letak fon cepat2 sume. *ade la sekali 2 tapi boleh dimaafkan la sebab mase tu tengah diskas / meeting*

eeeee memang tak patut betul kan sang gadis itu. laluuu sang gadis pon mengetext si jejaka..

"sori syg. bz sgt. luv uuuu. jangan majuk tau. huhu. -- yang rase bersalah, ur murni"


eh laaaa terbagitau plak nama sang gadis tersebut... hikhikhik :p


moral of the story.. selalu2 lah letakkan kite dalam situasi orang lain dan jangan asek pk diri sendiriiiii jek ;p kadang2 bile org tu bz, kite nakkkk jugak die layan kite tapi bile kite bz, kite tau plakk cemane susahnyaaa nak buat keja bila orang call kannnn??

lagi satu..pompuan ni.. bila org tu lambat reply msj jekkk mula lah nak tensen2. cuba2 la bawak bersabar sikitttt. tah2 orang tu tengah makan ngan tangan kanan, cemane nak reply sms? lain la kalo die kidal leh jgk type ngan tangan kiri.. eh ni dah masuk bab lain plak ni hahahahaha

ok, ok abaikan ;D

ok lahh... sekian, time kasih... :) so, cemane??? dapat tak pengajaran adik2 semua????

=D


9 comments:

surney hasniey said...

hoho...
igtkan citer pasal lagu kris dayanti...sebab tak pernah dengar lagi lagu tu...huu...

mun-e said...

hahaha tetipu yeee ;p

uh xsuke lagu tu sebab dah la curang pastu nak mintak2 kesal2 plak huh

ღnFashyaღ said...

2la..entri xde kene mengena dgn tajuk..ekekeke..tipah pon tertipu.. :p

mun-e said...

hikhikhik. biase laaaa ;p

ooo korg ingt aku nk ceta pasal pompuan curang tu eh? eee x koseee ;p

faizah said...

cerita tauladan yang berkesan dari si gadis cik muni. hehe biasala perempuan memang sensitip... i pon sama je.....hehe

mun-e said...

bagusssss adik faizah. dapat teladan ya.

:D

fir said...

ye ye... baekkkk..berpk dgn baekk..

lagu kris yg aku org biasa tu ke?
hehe

mun-e said...

ye kot tajuk die tu. eee asek kuar kat hot jek.

patutnya mane bole main kan. lagu org curang tu. dah curang, nak nyesal2. cis

ije said...

mana lagu kris nya kak muni? hahaha