Sunday, November 1, 2009

entry untuk dibace balik pada november 2010


esok isnin.. malasnya nak g keja!! (awal2 lagi dah kate malas..ape la)

sekarang ni terase mase cepat sangat berlalu kan? dah masuk bulan ke2 terakhir 2009. lebih kurang 60 hari lagi untuk melangkah ke 2010. hrmmmmm. rase macam baru sangat sangat sangat masuk 2009 sebab aku masih lagi ingat apa yang berlaku awal tahun 2009 ni huhu.

ape la yang akan jadi untuk tahun2 akan datang ek.. aku tetanya2 adakah nex year aku masih di tempat yang sama???

takpe, bila dah hujung tahun nex year tiba, kite tengok balik entry ni ek. time tu nak muhasabah diri nak tengok diri ini sudah berada di jalan yang mane.. hee.. nak tengok dari sume segi lah.

time tu..aku still keja kat tempat yang same ke? time tu.. aku ngan RR dah ade apa2 ke?

haish tak sabar nak tau. rase nak pinjam mesin merentas mase doraemon jek.. nak pegi ke tahun depan. :p


No comments: