Sunday, November 22, 2009

definisi cantik


ini definisi cantik :)

ini definisi comei =D
(comei ke perasan comeiii tah =D)

selamat pengantin baru diucapkan kepada kawan ku aznazita bte azmi dan pasangannya saiful anwar bin ? tak ingat hehe. dengan ucapan, lepas kawen dah dapat baby jangan lupa kawan2 mu yang hadir ke majlis perkahwinan mu ini yaaa :p

(selalu yang dah kawen punye la kite datang jauh2 majlis die skali lepas kawen anak 4 terus senyap daaaa..)

hikhik. pastu nak wish jugak aznul & ila.. my fren. 2-2 pasangan ini pon kawan sekolah menengah. 2-2 penah 1 kelas. jadinya memang pening la nak g wedding mane 1 huhu. sorang kat seremban, sorang kat belakang rumah aku je haaaa =D tapi last2 aku pilih g seremban je la huhu

takpe2 majlis aznul tetap meriah punye walaupun aku takde =D sori ya en.aznul.. jaga wife baik2 k ;)

itu je la..penat betul. tu laa gatai sangat lepas balik dr seremban terus merayap g JJ plak :p sambil2 kat JJ tu msj dd serkap jarang die ade kat JJ.. rupenya die kat library daaa~ hikhik. saje serkap jarang die kat JJ sebab kalo die mmg ade kat JJ xde la die terkejut beruk nengok aku g JJ pakai baju kurung ari ahad kan :p

sekali bukan jumpe dd tapi jumpe cousin aku, ina haha. sebbaik ina bukan ngan mak or ayah die. kalo x.. kantoi~~~ =D

menu kenduri kawen tarak. ni menu kat old town =D

roti telur die tu memang terbaik wok. walaupun memang la leh buat sendiri je tapi old town punye memang cantik die goreng. tak kedekut telur langsung haha.

ni suma menu menaikkan 1kg lemak dalam badan ni. syabas muni! =D


4 comments:

dd dudu said...

canteknyeee pengantin tuuu~~ aaa aaa~~ baju yang dipakainyee tuu pun jarangg dilihattt aaa aaaa~~~

ermm muke pengantin ade iras2 jue aziz sedikit, tapi versi kurus hehe

hohh tauu xpeeee, suke2 atii jek msj aku tanyeee "ko kat jj kee"

rupe2nyee serkap jarang
puk puk

ko ngan rr ek? haihh napelaa mak ayah aku x g jj time tuu.. klu x, besnyeee ko kantoi ;p ngeh ngeh

mun-e said...

cantek kannnnnnn. ade lagi gamba yg nampak laaaaagi cantik huhu

ala kalo kantoi ngan mak ayah ko pon ape salahnyaaa :p

oh dah abes dah kesah roh sara tu. hoho seram jugak eh.

cronyz said...

mcm nk nangis je bile aku tgk gambo lps gambo pngntin..lawak la ko..hahaha

mun-e said...

hahahha. siut jek :D