Sunday, November 8, 2009

dating kat black canyon.. bukan dgn RR tapi dgn mak hehe


since my RR still kat kampung and plan nak tgk movie sesame terpakse batal.. i mati kutu betul nak buat apa arini.

pastu petang tadi dah tekad dah nak pegi romantika kat w.maju tu sorang2 sekaliii tetiba mak kate nak ikut. yeay! mula2 malas nak kaco mak sebab yelaaa mak kan pasangannya ayah, malas la nak kaco pasangan orang lain. :p

tapi mak dah setuju nak ikut so..set je la. tapiiiiiii kuar2 rumah je tengok tayar keta.. ehhhh laaaaaa pancit la pulak. huhuhu. 1st time tau setelah 2tahun++ pakai keta tu tayarnya pancit. tapi tak kena paku pon. mesti sebab salu langgar lobang ni hoho

sooo pas dah setel tayar sume.. kami pon bromm brommm terus ke JJ AU. eh tadi sebut romantika tetiba tukar JJ AU plak ;p aku ajak mak makan kat Black Canyon ^^

yelaa selalu tu pegi ngan RR kan, kali ni pegi ngan mak la pulak hehe


mak jah in the house~~~ ;D abaikan tudung mak yang senget itu ya :D sian mak, tungkus lumus tolong anak nya ini pam tayar tadi huhu


mekasih mak.. saaaaayang mak!!


mak sempoi.. anaknya pon sempoiii :D tapi kan aku rase muka aku OK jek walaupun takde makeup sume haha. ok x cakap camtu? ;p lagipun RR tak penah complaint pon. die kate die lagi suka natural beauty plus die cakap aku cuteeeeeeee jek

wakaakaka

mak punya ni dalam bahasa melayu nya sebut keow teow ladna seafood. perghh sedap gile!! seyes!! siap die kasi ngan cili potong lagi. hoho. pedass + sedap nak mati :D

ni spageti ayam nama nya ;p seyes x ingt nama sbb panjang sangat hehe. pon sedap!! uh uh :]''

pastuuu kami siap tapau salted fish fried rice (nasi goreng ikan masin daaa ;D) untuk ayah. hehe. itu menu kegemaran RR tau kalo nak tau. ;p (asek sebut RR jek nampak sangat rinduuuu tsk tsk)

pose istimewa utk RR yang dirindui.. dgn ucapan.. without u, i makan tak lalu tau.. tgk tgk!! hahaha mun-e bengong sudahhhh ;p

dah kenyang, kami pon jalan2 kat situ pastuuuuu balik hehe. sekian, thanx emak kerana menemani anakmu yang kebosanan ini. huhuhu.. oh tadi jiran sebelah rumah pon tlg pam kan tayar jugak. pam kasi tayar tu atleast bertahan smp ke kedai good year untuk tukar tayar. gune pam tayar basikal jeee hehe.

im happy today!! ^^


9 comments:

Intan said...

eiiiiiiiiiiii.....tu motip nk jeleskn aku la tuuuuuuuuuuuuuuuu....
aaaaaaaaaaaaaaaa.....xp3, pas abes exam, ak ajak mak mkn dkat KFC....hhaaahhaa.tu je yg mmpu..=p

mun-e said...

kahkahkah.

motif berjaya yeayyyyyy!!! :D

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

motif x bejaya utk aku.. intan dee~~... mak siap tepon aku semata2 bgtau mak mkn kat black canyon ngan wati...cehh... tak terliur pung! aku lagi terliur dengan assignment aku smlm...

biku said...

spoting la mak ko posing amek gmbo..aku suke ~~~

mun-e said...

hehehe.. indah sungguh mak makan semalam sambil sebut.. "emm sedapnyaa... em sedapnyaaaa" :D

aku plak asek tanye mak "sedap kan mak? sedap kan mak"

wakikikukukiukiu

mun-e said...

biku :- hahaha tu posing tu die yg pilih sendiri.. xtau napa die buat camtu :D

dd dudu said...

munii aku baru tauu pasal arwah atuk RR..
takziah ye :| Al-fatihah

mun-e said...

thanx dd :)

mun-e said...

emm..cian aku tak sempat jmp tok die.. hukhuk