Wednesday, November 25, 2009

aku tak sengaja langgar orang semalam :(


semalam time balik. kat blkg ofis ni ade pasar malam. slow2 je aku bawak. tapi......

aku tak sengaja tersinggung sorg kakak indon ni sampai die terjatuh.. wuuuuuu. tersentak aku kejap. cepat2 stop keta. kakak tu ngan kawan die. nasib baik die OK. bangun, tepuk2 punggung die. adoiiiiiii.

pastu sorang uncle india tu datang tengok. pastu die kate takpe2 OK2. aku ulang kali dok tanye kakak tu OK ke kak? sori kak soriii. tapi kakak tu ngan kawan die mcm gelak2 plak. nasib baik die tak marah aku :-S

kalo kakak tu bace blog aku ni.. maafkan saya kak. betul2 tak sengaja. hukhuk. akak pon tau jalan tu sempit kan.. saya ingt lepas lah badan akak tapi rupenya tak. wuwuwu.

maafkan saya kak!!!

haishhhhhhh

gelabah siut! dah la pasar malam! orang ramai!!

p/s: alamakkkkkk terlepas the biggest loser Asia la semalam. dah stat malam tadi. kat hallmark channel. 9 malam. huhuhu



6 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

hek eleh... ko punya banyak benda leh langgar...kakak indon tuh pulak ko langgar...

mun-e said...

em... kakak tu gemuk sikit. aku ingt lepas lah. rupenya tak. :(

fir said...

antara kelemahan bila gemuk

1. akan dilanggar dr arah belakang..
2. etc

mun-e said...

huhuhu. hrp2 aku xkena langgar pasni. wuuuuuu

surney hasniey said...

huhu...simpati kat kakak indon tu...ko tak blanje dia makan ke pastu sebagai tanda minta maaf??

p/s : nape ye kadang2 tu kan bila aku view blog ko, dia akan kuar separuh je...tak dapat aku baca abis. Tapi kadang2 tu ok...macam skang ni okla... ;p

mun-e said...

huhuh x pon...

yeke hasni? page tak abes load kot. intenet slow ke.. ade sape2 penah dpt camni jgk x? kalo ye mebi bnyk sgt gadget die jadi lembap ke..huhu