Friday, November 20, 2009

44 days to go =)


pertama sekali nak panjatkan kesyukuran ke hadrat Ilahi di atas limpah kurniaNya maka.. dapat lah saya..

alamak tak reti nak buat ayat skema ;p

em.. cemane ye nak mula. hikhik. hah camni la senang. sedikit entry copy paste dari yang ini

Thursday, April 30, 2009

bye abg wan ('.')/

{gambar dah removed} :D

bye abg wan. semoga berjaya di tempat baru (^^,)/

ikhlas dari jauh ~~~ mun-e


-----------------------------------------------------------

tahun 2009 ni, menyaksikan ofismate aku saling bertukar ganti. hehe. mula daripada si syaiful ni la. lepas dari pada tu sorang demi sorang.. setakat ni dah 4 orang pegi. hoho.

alhamdulillah dengan tidak kusangka2 rupenya di hujung tahun ni, aku pon bakal mengikut jejak langkah mereka. syukuuuuuuur sangat.

faham tak??? apaaa tak faham lagiiiii???? haihhhhh =D oklahhh cakap terang2. ini bermakna, aku pun mendapat offer tempat lain hehehe.

bukan bermaksud company ku tak bagus. company ku bagusssss sangat cume nya aku rasa dah tiba masa untuk aku cari experience tempat lain pulak. dan aku harap tempat baru ni career aku naik selevel lagi.

aku akan mula kerja di company baru awal tahun 2010. tahun baru, kerja baru ;p. macam2 rase aku ade skang. debar, gementar .. sume adelah. huhu.

jadinya.. itu lah hari yang aku dok hitung hari2 kat status YM aku tu ;p hitung termasuk hari sabtu ahad ya =D

ucapan untuk ofismate... err nanti lah last day nanti baru aku buat ya ;)


14 comments:

dd dudu said...

lepas ni xleh nak mintak ko tunggu kat tingkap babai babai aku dalam teksi klu lalu dpn spital ;P

mun-e said...

a'a.. hehehe. dd, dd mintak la keja kat HP Tower, sebelah ofis baru aku =D nanti aku leh lambai ko. :p

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

CONGRAT SIS!

mun-e said...

tq along :)

Anonymous said...

4 org tu termasuk aku tak? hehehe

fir

mun-e said...

tak. masuk ko, 5 :D tp ko lum kire benti lagi hehe.

jom2 hitung hari :p

whooz said...

hadiah kena share 2 lah ni

firdzah said...

=O... tak dapat bonus la bulan jan.. tp tak pe, rezeki ade di mane-mane kan...semoga dimurahkan rezeki.. leh la cepat2 kawen..hihi..

mun-e said...

whooz: uiks mane bole :p kan masuk comp lain2 ;p

firdzah: hahahahaha. dpt offer lain tu rezeki lagi besar la dr bonus ;p bukan benti keja saje2. hihi.

whooz said...

err dia tak kira masuk comp mana, dia kira hari farewell yg same :P

kalau nak, sila request buat farewell berasingan

hehehehehheh

fir said...

aiyak..tak kisah psl adiah...apa yg penting..kerjasama!! kekeke

fir said...

nape anda bhnti? msti slalunya org ada byk reason kan sbb dpt offer lagi tinggi, sbb nak cr pngalaman baru.. tp aku? reason 1st aku dulu sbb psl fmly..tp skg rasa aku nak tukar sbb fmly jd 2nd..1st sbb bos..

dulu msa aku nak take over keje dr staf sblmnya dia ada pesan kat aku, bebaik la ngan bos aku skg..sbb sket2 je dia nak marah. tp akhirnya aku tahu gak la..mmg tahap kesabaran dah nipis dah ngan perangai dia skg.. kdg2 sbb noktah kat document pun dia nak bebel kat aku.. geram gileeee.. aku rasa nak ckp je aku bhnti sbb dia lah..kalau aku seronok keje sini mybe aku tak drastik cr keje gegila.. tp alhmdullilah la sbb perangai gila dia jugak, akhirnya aku dpt keje setempat ngan asben..

baru lega aku sket..sori muni, aku luahkan perasaan kat sini...

pmpn gila meroyan! cecepat lah kwen!

mun-e said...

ade ke laki nk kawen ngan perempuan meroyan camtu? :p :p

sume yg blaku ni fir ade hikmahnya. mcm ko ckp la. kalo bukan sebab die ko x cari keja scr drastik kan? kirenya die mempercepatkan usaha ko nk cari keja lain la.

xpe xpe lagi 15 hari je ko akan jumpa die. nanti last day, kite g pancit tayar keta die ek =D

fir said...

waahh tu lah.. sbb xde la power meroyan dia makin lama makin tinggi...

kete tak bersalah..yg bersalah adalah orgnya..hihihihi..

wpon perit, aku nak kuar cara baik..emmm..haraplah.. (tanduk)