Monday, November 2, 2009

2 benda


1. nak wish gudluck kat along aku yang join contest 99 hari tanpe nasi :p caiyok long!! aku support ko!! seyes aku support niiiiii.. aku tak makan pon nasi lunch ni haha :p insyaAllah akan bertahan selama yang boleh hee

2. jom vote delisha!! click sini Cute Baby Contest dan vote die tau!! vote jangan tak vote!! sape tak vote, takmo kawannnnn :D

hahaha bole main pakse2 plak :p but seyes antara ramai2 delisha paling kiyutttt miyuttt alololo tomei tomei caaaaayang die auntie muni tengok :p.

cewah puji anak kawan sendiri nampak. ehem2 kalo menang, auntie muni nak share 50% tau dari hadiah tu.

:p


4 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

yeahh yeahhh caiyok2 kat aku!!!! gambatte gambatteeee!

mun-e said...

cayok2!! kriukk kriukkk --> bunyi perut aku lapar :p

faizah said...

muni ko pun join jugak contest ni... wah kagumnye sanggup tak makan nasi...

anyway semoga tabah menghadapi dugaan ini;p hi hi

mun-e said...

tak join la kak long. hihi. kasi support jek :p

tp nak gak try test seminggu tgk okay ke idak haha