Friday, October 2, 2009

ustaz aqil



ustaz aqil danial.. sejukkkkk mata memandang die pakai kopiah dan duduk diam2 macam ni kan kannn? ^^







cehhhhh. suar pendek rupenya!! tarik balik kate2 ku itu tadi.. hahahaaa xde lah memain jer :p


kah kah kah. tergelak besar tetiba nampak sorang budak lari2 ngan gaya tutup mata ala2 zorro pastu pakai topi 3segi ni :D ingatkan sapeeeee la rupenya anak sedare ku sendiri. kah kah kah.


aqill... aqill... insaf lah kamu wahai aqil... hahaha


7 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

Takpe.. aku boleh terima lagi lau ustaz akil kecik tu pakai macam.. tapi aku takleh nak terima kalau mak sedara dia buat camtu.. tu org panggil buang tebiat

dd dudu said...

kui kui macam misae nampak sorang budak, 'eeii anak siapa laa ni, gatal betul', sekali rupe2nyee anak die sendiri, sincan hahahah

mun-e said...

Riezal aka Redzrake :-
amboiiiiii cakap aku buang tebiat.. isk isk isk.. xkan la aku nak wat lagu tuuu pakai tudung, pakai suar pendek. hahahah

dd dudu:-
a'aaaaa.. haha seyes kelaka mase tu. puas aku amati rupenya anak sedare sendiri kui kui kui

iNtaN said...

bile mase bdk kecik nie pkai topeng tu?? tyme bufday die kee...nape maksu die xpnah nmpak pon??

mun-e said...

tu time besday dila / open house kat rumah acik am last week la. hihi.

mun-e said...

tu la maksuuuu cepat sangat nak balik. kan rugiii ;p

Intan said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

T______________T

lupe lak acik am ajak mkn2 kt umah die...huhu..


uwaaaaaaaaaaa(1jutax)