Tuesday, October 27, 2009

topik panazzzsss kat hot pagi ni


dengar tak topik hangat kat hot fm pagi ni? yang laki tu suh wat panggilan hangit kat wife die pasal nak kawen 1 lagi..tapi rupe2nya memang btul die nak kawen 1 lagi..

pastu ofismate aku cakap (aku dengar sekerat jek dalam keta, tak bawak earfon plak arini..haishh) yang dorang dapat call laki tu.. pastuu

laki tu ckp dlm pkara ni..hnya dorang bertiga je yg tahu..dia still sygkan isteri dia..n takkan abaikan isteri dia...ckp i love u syg sume..tp bila fbi tnya nak truskan niat poligami tak..dia ckp ye - qoute ayat fir ;p

bagi aku..kot ya pon nak kawen 1 lagi kenapa tak cakap sendiri? ni nak main2kan plak ngan panggilan hangit. mase nak kawen dulu tau plak nak cakap baik2 anta rombongan sang-kumbang-yang-hina-ingin-memetik-bunga-kembang-mekar-di-taman sume. heh.

baiklah. terima kasih kerana menghangatkan pagi selasa ini.


6 comments:

dd dudu said...

aku sempat dengar call antara laki tu ngn fbi jek.. die siap cakap

"isteri saya ni jenis kalau ade masalah die xcerita kat org.. die simpan sorang2.. sy kesian kat die.. sebab tu sy harap dengan panggilan hangit ni, die dapat share masalah ni dengan org ramai...."

"... walau bagaimanapun abg akan pastikan naseb isteri abg terbela.... bla bla"

hmm..
xpaham aku

Anonymous said...

aku teringat plak iklan potong kat tv..so apa kata.. kasi potong je anu laki.... geramnyaaaaa

-fir-

mun-e said...

dd dudu:- "sebab tu sy harap dengan panggilan hangit ni, die dapat share masalah ni dengan org ramai...."

apa punye pemikiran daaaaaa

fir:- hahahaha "potong!!potong!!!" :D

ღnFashyaღ said...

aku pn angin dgn laki ni..kot ye pon nak settlekan hal umahtangga xkan nak libatkan org ramai yg dgr hot Fm... pndek akal betul suami die tu..

pagi td aku dgr ulangan die...dah sampai opis pon aku dok lame2 dalam kete nak dgr kesudahan panggilan hangit tu...mmg kesianla kat istri die...

last2 aku punch lambat..ekekeke

rosealley said...

ee bodoh, geram aku laki camnih

faizah said...

hmm sebenarnye lki dia ni tak gentle atau lebih tepat : penakut