Sunday, October 4, 2009

tamat sudah makan2 2009 :D


selesai sudah makan2 di rumah ku yang emakku kateeeee jemput jiran2 dalam 4,5 buah rumah jerrrrrr (tapi yang duduk di belakang rumah, seberang jalan sane, hinggalah penghujung jalan ni pon hadir same ;p)

tapi i tak kesah. sonok sangat hari ni. tambah seronok bila my one and only sayang pon datang same. ^^. keh keh keh. ayaaaaaatt ;n

tapi kemasnya tak abes lagi. nak tercabut pinggang dah ni. tapak tangan pon panas dan ketat semacam sebab bergelumang ngan axion huhuhuuuuu.. esok pagi lah sambung kemas balik..

okay lah dah penat. agenda untuk esok ialah : esok nak g jalan raya rumah ja on seven dan rumah abg one two three four! haha.

daaaaa~~

p/s: menu tadi ialah nasi carrot, sambal udang campur petai, ayam masak kurma, salad tauhu bakar + timun + tomato, sambal belacan dan gulai nangka. pemanis mulut pula ialah koktail +longan dan bubur kacang hijau campur durian.. sume masak sendiri tau! leh buat team katering dah kami bertiga (mak, angah dan aku ;p)


4 comments:

intan said...

eleh...tu agenda nk jeleskn ak la tu...sj je sebut "kami bertiga"
aaaaaa....sedapnyeeee menu tuuuu....
si RnR dtg?? hehhehe....

mun-e said...

ko jeles keeeeeee? yeayyyyyyy ni aku suke ni.. haahahhahha

pukkk

elooooo bukan RnR la..tp bakal abg ipar ko okkkkk

lariikkkkkkk

khaiza said...

pandai ye masak..sedap ye manu..best lah RnR dtg umah..hehehe

mun-e said...

haishh sume sebut RnR sudahhh ;p

hai khaizaaaaa :)