Friday, October 23, 2009

stat enjin kasi panas :D

gambar bertujuan menggoda pembaca :D

"kali ni i tutup mata la. kadang2 kesian tengok"

wahhhhhh ayat uncle macha car park tu pagi ni bile aku hulur 5 ringgit... patutnya park per entry memang 3ringgit, tapi semalam aku kuar time lunch, so kalo masuk balik kena tambah 2 ringgit lagi.

ini lah bahananya asek merayap jekkk time lunch :D nak wat cemane uols.. boring la makan tempat same jer.. hehehe. ok gak tu jimat 2 ringgit. parking kat maju junction semalam 4.50 tuuu huhuhuhuuuuuu

so arini jumaat kannn? yeayyyyy!! nak pegi mane ek? gi jalan TAR jom~~ nak cari tudung + baju kurung ready made yang cantik + murah kalo ade :D

eh itu carrefour wangsa maju pon ade.. haa carrefour saje laaa sejuk sikit, bangunan tertutup ;p sape nak itut????


:D

No comments: