Thursday, October 22, 2009

sizzling yee mee (tiru tajuk ciare ;p)



tadi before lunch..aku tit tottt trutt tutttt sms RR ajak die lunch same2 kat maju junction. sume kerana gara2 ciare tayang sizzling yee mee haishh buat aku tak bole melupakan lah bayang2 sizzling yee mee yang sedap giler babas kat alpha angle suatu ketika dahulu.. :p

seyes sedap kat situ. tapi dulu laaa.. skang orang lain dah kot.. dah lama x makan kat situ huhu.

sekali lagi.. sebut je sizzling yee mee tuuu haishh memang tak tahan ar. nasib baik RR ok jer nak lunch sekali hehe. eh elooo berani die x ok???!! hikhik kuku besi di situ.. kuku besi yeeee bukan kuku dd :p


napa aku suka sangat ngan sizzling ni? yaa aku suka kerana kuahnya.. pastu letak telur skali nyam nyam... bile telur bercampur ngan kuah tu emm nikmatnya..pastu gigit plak cili padi potong2 tuuu :]''

pedas yang ditunggu2 hahah

tapi kannn.. tak suka sizzling kat sogo sebabkan..papan die dah buruk2 ar. cam tak selera tengok. sape perasan? ;p


ni RR order. haihhh sekali tengok die order lagi hebat dari aku daa~~ haha.. emmmmm sedapnyaaaa

"awak.. nak cikitt"
"tak boleeeeeeee"
"alaaaaaaaa (mulut muncung)"
"hehe ok laaa"


cissssss berani takmo kasi sikit mula2 tu??? ceh kuku besi sekali lagi. hahahahah

pastu dah makan sizzling yee mee, aku beli muffin ngan chicken pie plak ;p pastu kena tegur ngan RR katenya pipi aku dah tembam. yekeeeeee? huhuhuhuu

takpelah, esok2 kuncup balik la tu. haha.

sekian.. entry ni nada biase2 jek ;p isi masa lapang sementara menunggu isyak. eh orang tunggu isyak bawak2 la gi ngaji kan, ko plak gi update blog.. baguuuuuusssss


:D


7 comments:

dd dudu said...

wehh siriyes mase aku kicik2 dulu, sizzling mee kat alpha angle terbaikkkkkkkkk

ayah aku suke bawak kitorang makan sizzling kat situ.. dulu2 x reti sebut sizzling.. sebut "mee panas" jek hehe sampai skang panggil mee panas kalau ayah tanye "lu mau makan apa"

munii... nanti pakse ciare wat sizzling tuk kite hehehe

menyelerakannye makanan dalam pinggan rr :]'

-dd yg tgh keje kul 8:34 malam-

mun-e said...

haa kannn.. situ mmg best kan kan kannnnn uh uh kite berkongsi kesah masa lampau yg same.. i likeeee ;p

selain sizzling, aku suka makan mee yg pedas tu. nyum nyummm

-muni yg tgh standby tgk sumpah buniah kul 8.34 malam- ;p

Riezal aka Rezdrake said...

garang aihh ko ni.. mujur laa dapat RR ni yang penyabar.. kasih. .dan sayang kat dia.. tak abih abih kuku besi dia.. nniii kaki besi duk ada ni...

ije said...

kawasan jajahan kuku besi ke ni? haha.

mun-e said...

Riezal and ije:-

hehe. alaa kuku besi tumpul2 jekk bukan kuku besi tajam ;p hal2 serius2 baru la tak kuku besi, takut dikate menderhaka kat bf namenya.

hahaha. menderhaka kat bf tuuu ;p

ღnFashyaღ said...

muni...ko jahat..ko jahat....kan aku dah teringin makan sizzling kat mines yang sedap dulu....waaaaaaaaaaaaaaaaaa...cemane nak pegi nih...jauh!!! :(...ko pos boleh????

mun-e said...

alamakkkk dah teringin ke? wuaaa soriiiiiii

hush.. jgn bayang.. pk benda lain pk benda lain ekkkk