Thursday, October 8, 2009

sape kate ketupat dah pupus??



versi ayah ibu dan anak ;p

versi pasangan kekasih =D

gile kagum tengok nara anyam..fufufu

cantik kan??????

ni ketupat bawang namenya korang..jgn tak tau ;p


kagumnya aku ngan bebudak ofis ni. sume tau anyam ketupat. ketupat bawang la..ketupat bantal laa.. fuhh kagum kagum. aku?? tukang tengok je la sambil nganga2 mulut kekaguman hahhaha.

nak belaja lah suatu hari nanti. huhuhu.

KENAPA AKU TAK TAUUUUU?!!!! WUAAAAAAA ='O

oh ya kenapa buat ketupat di ofis ni? sebab sabtu ni ade open house kat rumah cik huzz ngan cik amy. puan azizah tlg anyam ketupat. aku plak sponsor periuk besar jerrrr. tsk tsk.

orang asli pon tau anyam ketupat weeehhh ... =O

KENAPA AKU TAK TAUUUUU?!!!! WHYYY?? WHYY??? ='O


13 comments:

ciare (^_^)v said...

nak tau buat? ahad ni dtg bawak daun kelapa camni.

nanti i wat tutorial menganyam ketupat bersama aunt ciare =D


i terer buat okay. serius ni

mun-e said...

wahhh beshnya tau buattttt

ok ok aku dtg bwk daun kelapa tauuuuu ajar tauuuuuu

dd dudu said...

berminat dgn gambar org asli tu :D kelaka nyeeee ketupat versi lembu

mun-e said...

tu la pasalllll ofismate aku kasi :D

lawak la arini asek gelak jer =D

ReD said...

kite pun reti anyam daun ketupat muni!! hihi
kite penah tgok live mak long kite anyam daun ketupat jadi rupa kerbau ke lembu ntah.. yg cm makcik afrika tu pegang dlm pic blog muni tuuu...haaa...

mun-e said...

linda pon tau?!!

oh no!!!!!!! nape kite x tau ni??? wuwuwuwuuuuuu

surney hasniey said...

aku cabar ko buat ketupat bentuk kambing... ;p ada berani?hehe...

aku pun tak reti anyam ketupat, lagipun ketupat daun palas yang segitiga tu yang glemer kat kampung aku...sedapnye...nyum2..
tak sabar tunggu raya tahun depan..

mun-e said...

hasniii nak cabar ape nya..

jenis2 ketupat pon baru aku tau ptg ni keh keh keh.

whooz said...

nasib baik ada open house kan, kalu tak x tau pasal ketupat2 nih :D

mun-e said...

a'aaaa.. xsabar nak makan ketupat.. hehehe

rosealley said...

huish, aku xpenah la ade ketupat tu kat kg, samela cam hasni, kitorang mkn ketupat daun palas je, nak buat tiap2 tahun kene blaja balik ngan mak, asyik lupe n xreti jek, hee

mun-e said...

oh belah pantai timur mmg xde kot ketupat bawang2 ni hehe..

lenkali jadikan ia hobi baru tak lupa =D

Anonymous said...

aku tak jmpa pun ketupat kambing tu? sob sob

-fir-