Monday, October 12, 2009

rumah sape ade kipas siling mcm kelopak bunga leh kembang kuncup tu?



ni kipas yang bole gune battery, leh cucuk USB. yang biru untuk si dia, hijau untuk saya, dan si oren untuk my keta himawari :D

beli kat cokit ;p time misi mencari santan hari tu. hikhik. name pon beli kat chokit kan? kite tengok bape lama ia boleh bertahan. nyeh nyeh.


2 comments:

faizah said...

comellnyeee... yang oren tu x pyh pakai bateri kan, kena cahay matahri je kan, ke?

mun-e said...

a'a.. kena cahaya matahari je die gerak sendiri.

5 hengget jer tu. dlu2 aku beli 20 hengget (T___T)