Wednesday, October 21, 2009

patut la takde org nak kat ko


satu yang paling aku tak suka ialah mulut2 yang kuat menyindir, kuat mengkondem orang. kalo ko tak suka pon, cakap la baik2. jangan kondem. apetah lagi aku mintak tolong pon cara baik.

orang camni senang jer. kite jangan layan die. memang dari awal pon aku dah set. die hanya kawan ofis. dari awal pon aku dah nampak, die bukan suka aku pon.

senang kata.. memang nama die takde dalam list la utk aku ajak bila aku tunang or kawen.

woi minah! gi la basuh mulut busuk ko tu dulu kalo nak datang!


yang geram tapi masih punya hati perut untuk tidak mengeruhkan lagi keadaan,


p/s: eh ni blog aku kan?sukati la aku nak entam ko pon.

6 comments:

firdzah said...

eh, sabar mun-e, buat bertendang..hehe..(ade nak kene flying kick dgn mun-e yg tgh marah)

mun-e said...

haha. bile fizah nak online? xsabar nak ngadu ni ;p

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

mun-e..betoi3..ai punya blog..ai punya suka laa kanss..

rasa2 budak tuh kena pandang mun-e ngan mata hati..

mun-e said...

tu la kan? huh nyampah. cam bagus jer suke2 nak marah2 i yang baik lg comei ni.

dengki la tu die tak cun. huahua

faizah said...

Mesti dia ada jeles kat ko.. Hehe menuang minyak ke api yang marak

mun-e said...

haha mmg saje menuang api yang marak kat aku :)