Monday, October 5, 2009

pagi isnin yang..... cejuk!!



semalam jalan raya 2 buah rumah. 2-2 rumah ade baby. haishhhh ni tak sabar ni ;p eh lupaaaaa.. sebelah malamnya plak jalan raya rumah pakcik sedaraku yang ensem dekat area UIA nun. hoho.


pakcik sedaraku yang ensem --> RR yang kate pak busu aku ni ensem :p


haiii, saya adam zariff yang hot. umor 3bulan. hobi saya ialah minum susu dalam botol. :D

helooo.. saya wan aimy delisha. mase auntie muni ngan uncle jai datang rumah saya tido tak sedarkan diri sampai la mereka balik. hikhik. sian mereka tak dapat bermesra dengan saya ;p

haiii..saya nur murniwati yang jumpe nasi dagang kat rumah pak busu saya terus pulun makan dengan bersungguh2 sekali. seyes sedappp nasi dagang itu. uh uh :]''


sekian time kacih :D thanx to tuan rumah yang sudi menjemput datang ke rumah jalan2 raya.. fuhh penat betul weekend baru ni. weekend ni pun dah ade 2 rumah lagi menanti.. hohoho

p/s: dd, aku nak gamba ngan adam zariff ek ek.. emel ek.. ;p

12 comments:

rosealley said...

adam: hobi sy 1 ag ialah didukung auntie muni;p

mun-e said...

haha.

apalaa korang tak dukung die.. rugi tauuu..

keeeee sebab aku conquer die sorang2? hahahaa ;p

ciare (^_^)v said...

aku rasa mcm nak jodohkan adam dgn bayi perempuan yg comel tersebut..kihkih :p

mun-e said...

oh. yg perempuan tu tua setahun dari adam. die lahir 31hb12 hehe

surney hasniey said...

mun-e kalo amik gambar mesti dengan makanan...seolah2 tak dapat dipisahkan... p

mun-e said...

heheheheeeeeeeee ;p

dd dudu said...

baju tukar, tudung tak tukar ;P

mun-e said...

dd..... ;n

ok kot dari tukar tudung, baju tak tuka ;p

Norliza Zainul said...

quote : "dd dudu said...
baju tukar, tudung tak tukar ;P"

hik..ni namenye berjimat-cermat~

mun-e said...

salah~~ tu namenya pulang paku buah keras.. hahahha

dd dudu said...

ha ha ha

pang pangg~~

Norliza Zainul said...
This comment has been removed by the author.