Friday, October 30, 2009

99 hari tak makan nasi???



hari ni dah jumaat. esok sabtu.

yeay!

------------

tadi lompat lompat lompat sekali termasuk sini.. waaa ade contest 99hari tak makan nasi korangggggggg..


stat 1hb11 ni, kirenya esok adalah last nak jamah nasi kalo nak join. hehe.

sempat lagi kalo korang2 yang dah rase badan dah tembam tu nak masuk. kena emel gamba+berat terkini b4 5hb11. die takde berat minimum untuk masuk sebab die kire menang ikut percent bape banyak kilo turun.

maklumat lanjut.. klik sini--> http://loseweight-chaiyok.blogspot.com/search/label/99%20HTN

bole kurus ke ek.. tak makan nasi? ingt nak try seminggu la tengok cemane.. hehehe

sekian :p


9 comments:

dd dudu said...

waah dah bukak

dasatnyee penyertaan ramai gilerr~
nak try, tp xyakin laahh, konfem awal2 dah tak tahan tgk nasik huk huk

faizah said...

hehe kalau aku pun tak tahan godaan nasik. tekak melayu la katakan

surney hasniey said...

aku tak makan nasik sehari pun dah menggeletar... ;p

mun-e said...

dd dudu:- aku rs, aku antara paling awal yang akan terkuar hikhik

faizah:- tu la.. aku yg tekak omputih ni lagi la.. ceh tekak omputih konon HAHAHA

surney hasniey:- hihihi nak try sehari la dlu :p

nora no'a said...

hebat!!!chaiyok chaiyok muni!!aku first2 lagi da kluar 4 sure(kalo masuklaaa)

--rose yg gune pc housemate;p

ije said...

99 tanpa nasi? uwaaa

mun-e said...

ros:- eh rosss aku tak masuk lah.. sape kate aku masuk? hohoho.

ije:- ije takyah :p ije kurg berat bdn la plak.. nak lemak cikit tak? haha

AiMiE HaRmELiA said...

cambest je.. nak cube la.. tp xtau leh tahan ke x ni..hurm..chaiyok2

Anonymous said...

порно студенток http://free-3x.com/ школьница фильм порно скачать free-3x.com/ порно фото школьниц подростков [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]