Saturday, October 31, 2009

jom.. bali!



siang tadi aku kuar jalan2 ngan RR. jauhhh sangat kami merayap :p cian die..rupenya tak sangke yaa... ternyata org perempuan ni kalo bab bershopping memang tak kenal penat langsung!!

hahahaha. bukan apaaaa.. mase dah dekat2 nak balik tu tetiba aku terpandangkan muka lesu RR hahahaha.. aku ingat die OK jek rupenya bile aku tanye, die jawab die penat ikut aku dok masuk dari 1 kedai ke kedai yang lain hihihi

bagus betul lah bershopping ni kalo camni. leh tambah stamina badan. secare tak langsung, leh exercise. hehehe

neway.. dari wangsa maju di NZ, kami ke KL kemudian balik ke wangsa maju ke carrefour plak. sebabnya.. nak try makan nasi goreng yang kawan die cakap anak die sangat suka tahap mintak order lagi.. hoho

maka.. kami pon melangkah ke.. jom Bali!! :p

1st time nak try makan situ..slama ni pandang2 jek tak terase nak masuk pon hee..

cham ice for him, honey lemon tea for me :) 2-2 sedap..

belachan seafood fried rice.. for me.. sedap! hoho..

nasi goreng ayam rempah for him. ayam tu memang secukup rempah la.. beshnyaaa..

kalo ikutkan decor dalam pinggan tu memang nampak xbape nak menarik tapi actually, nasi goreng die memang sedap la.. banyak plak tu.. tak abes aku makan. pastu RR order tauhu bakar jugak tapi lupa nak snap gamba hehe. tu pon sedap gak. :p

pendek kate, memang sedap lah. hahaha. but still Black Canyon masih di hati ku. hehehe. ah rindu black canyon tetiba.. lps raya xpenah pegi lagi huhu


last skali.. ciannya muka lesu kerana kepenatan ya haha. thank u sooooo much syg.. really have fun today. nah amek flower ni.. hehe @-->


5 comments:

dd dudu said...

mun-e said...
emmm nampak biase je nasi goreng belacan tu. tak terliur plak tengok.

sebab telur die camtu kott ;p kalo telur kuningnya nampak cair pasti aku terliur haha




hoh saje copy balik comment ko mase aku publish gambar nasi goreng belacan jom bali ni kat blog aku dulu ;p

sedap kannn, aku sukeee , sebab tu aku terliur2 klu teringat huhuhu

lain kalii, jangan pandang pada rupe fizikal tauu ;P

mun-e said...

oh yg aku cakap dlu tu jom bali ek.. hahahhaha

tp telur tu memang tak sedap pon :D nasi goreng tu sedap pastu aku suka sambal itu.. pedassss hoho

mun-e said...

eh lenkali ko kena terangkan sikit buat note sikit baru la msj ko nak ckp makanan tu sedap wlpn rupenya tak menarik sampai kepada pembaca :p

kalo letak gamba seketul jek mmg org tak faham hehe

Anonymous said...

menarik betul air cam tu... milo cmpur nescafe eh

-fir-

mun-e said...

fir, teh campur milo kot.